• Produktnyt
  • Læsetid: 2 min

Nu kan du hente dine tidligere fakturaer i Vendino

Har du glemt at gemme en faktura, som vi har sendt til dig på mail?

Image Description
Kristian Kalajdzic
March 24, 2022
Image Description

Sådan henter du tidligere fakturaer i Vendino

Når du har haft dropshipping ordrer faciliteret af Vendino, vil vi som udgangspunkt sende dig en mail med en faktura, når varerne er afsendt fra leverandørens varelager. For ganske nylig har vi udvidet funktionaliteten, således at du også kan hente fakturaer ned igennem platformen, under ordrehistorik. Så slipper du for at rode gamle mails igennem og har dermed et meget bedre overblik over dine fakturaer.

Gå til ‘Ordrehistorik‘ > Find den ordre, som du vil hente faktura ned for > Klik på ‘Ordredetaljer‘:


Klik på linket til den vedhæftede faktura under ‘Dokumenter‘:


Du kan herefter downloade fakturaen, så den kan uploades til dit regnskabsprogram, sendes til bogholderen eller hvad end du måtte have behov for at bruge fakturaen til. 😁

Relaterede indlæg

Image Description
  • Produktivitet
  • Læsetid: 7 min
Øget produktivitet i din webshop med disse 5 råd

Som netbutiksejer har man mange kasketter på. Man har både ansvar for økonomi, markedsføring, drift, ledelse, kundeservice og garanteret mere end det. Der er altid noget at se til og opgaverne står i kø til at blive løst. Læs med her, hvordan du kommer driften til livs og får fokus på det der skaber vækst i din forretning.

Image Description
  • HOW-TO
  • Læsetid: 5 min
Sådan bruger du Vendino med WooCommerce (Installations-guide)

Denne guide er til dig, der ønsker at benytte din WooCommerce-webshop med Vendino. Vi tager dig skridt-for-skridt gennem hele processen og får dig hurtigt i gang!

Image Description
  • Teknik
  • Læsetid: 5 min
Hvad er en CSV-fil?

CSV står for Comma Separated Values, hvilket er en fil der indeholder data i form af tal og bogstaver. Der findes mange anvendelsesmuligheder for CSV-filer, dog benyttes disse filer ofte til at udveksle data med forskellige applikationer. Filformatet bliver i forbindelse med webshops ofte produkt til produktoprettelse, ordredata og meget andet.