• Guides
  • HOW-TO
  • Læsetid: 5 min

Sådan laver du flere integrationer på samme Vendino konto

Driver du flere shops og ønsker at lave en seperat Vendino integration til hver shop? Du kan nøjes med udelukkende at have en enkelt konto, hvorfra du kan håndtere flere shopforbindelser. Så kan du håndtere alle dine dropshipping integrationer fra én profil, i stedet for at oprette en Vendino konto til hver shop. I denne guide viser vi dig, hvordan du laver flere integrationer på samme Vendino konto!

Image Description
Kristian Kalajdzic
March 24, 2022
Image Description

Kom i gang med at lave flere integrationer

For at komme i gang med at lave flere integrationer på din Vendino konto, skal du først og fremmest have en konto. Du kan oprette en konto ved at klikke her.

Når du har oprettet en konto, vil du have mulighed for at oprette en ny forbindelse, eller vælge imellem eksisterende forbindelser:


Når du klikker dig videre til at oprette en ny forbindelse, vil du skulle opfylde virksomhedsoplysningerne for den pågældende shop. Såfremt du har et seperat CVR nummer til hver shop, vil vi anbefale at du indtaster disse oplysninger. Alternativt, hvis du har flere shops under samme CVR nummer, vil vi anbefale at du ændrer “Virksomhedsnavn”, så virksomhedsnavnet stemmer overens med shopnavnet.

Eksempel: Du vil gerne tilknytte en ekstra shop, som hedder “Børnetøjsbutikken.dk”, i dette tilfælde bør du indtaste “Børnetøjsbutikken.dk” eller “Børnetøjsbutikken” som virksomhedsnavn, så du kan få et overblik over dine forbindelser i fremtiden.

Når du har oprettet den nye shop, er det eneste du mangler at gøre, at integrere den op imod Vendino. Det gør du ved at gå til “Tilslut webshop”, hvor du kan klikke på “Tilslut” eller “Installér”, alt efter hvilket system din shop kører på.


Fremadrettet vil du kunne navigere imellem dine eksisterende forbindelser, her kan vi ovenikøbet se den integration vi har lavet i dette eksempel.

Relaterede indlæg

Image Description
  • Produktivitet
  • Læsetid: 7 min
Øget produktivitet i din webshop med disse 5 råd

Som netbutiksejer har man mange kasketter på. Man har både ansvar for økonomi, markedsføring, drift, ledelse, kundeservice og garanteret mere end det. Der er altid noget at se til og opgaverne står i kø til at blive løst. Læs med her, hvordan du kommer driften til livs og får fokus på det der skaber vækst i din forretning.

Image Description
  • HOW-TO
  • Læsetid: 5 min
Sådan bruger du Vendino med WooCommerce (Installations-guide)

Denne guide er til dig, der ønsker at benytte din WooCommerce-webshop med Vendino. Vi tager dig skridt-for-skridt gennem hele processen og får dig hurtigt i gang!

Image Description
  • Teknik
  • Læsetid: 5 min
Hvad er en CSV-fil?

CSV står for Comma Separated Values, hvilket er en fil der indeholder data i form af tal og bogstaver. Der findes mange anvendelsesmuligheder for CSV-filer, dog benyttes disse filer ofte til at udveksle data med forskellige applikationer. Filformatet bliver i forbindelse med webshops ofte produkt til produktoprettelse, ordredata og meget andet.