Vi gør livet nemmere for netbutikkerne

Manglende teknisk indsigt og manuelle processer må ikke blive en stopklods for netbutikkers mulighed, for at udvide produktsortimentet.

SVG
SVG

Vores vision

Vendino blev grundlagt ud fra en vision om at forbinde netbutikker med deres respektive leverandører. Til trods for, at vi lever i en digital tidsalder, halter nogle leverandører og netbutikker desværre efter med at følge med den digitale transformation. Det skyldes måske manglende teknisk indsigt, at man sidder fast i gamle systemer, som ikke blot kan udskiftes. Eller manglende omstillingsparathed på anden vis. Med Vendino ønsker vi at eliminere kompleksiteten og skabe grobund for, at netbutikker og leverandører kan udvikle sig i fællesskab.

Mindre spildtid

Manuel produktoprettelse og opsætning af komplekse og omkostningstunge IT-systemer skal være fortid.

Øget samhandel

Vores passion er at skabe samhandel mellem netbutikker og leverandører. Med Vendino bringer vi parterne tættere på hinanden og skaber et bedre bånd.

Teknik skal være simpelt

Med Vendino behøver netbutiksejere ikke forholder sig til hvad en CSV eller XML fil er, eller hvordan sådan en fil laves om til produkter i en netbutik. Vi har sørget for alt teknikken og lavet det om til en standardløsning, så du slipper for dyre skræddersyede løsninger.

Vendino DanDomain uddannelsesdag
Kvinde bag bærbar PC
Vendino DanDomain uddannelsesdag
Varehus
E-Commerce Skilt
Open store skilt

Mød holdet bag

Image Description
Kasper Stück
Ejer / Webudvikler

Vil du i kontakt med os?

Gå til side for kontakt