Skab flere salg hos e-tail forhandlere.

Vil du skabe øget tilgængelighed af dit varesortiment? Vi kan hjælpe dig med åbne op for tusindvis af forhandlere, som leder efter dine produkter.

Flere forhandlere

Vi har tusindvis af forhandlere, der søger efter varer.

Øget tilgængelighed

Vi gør det nemmere for dine forhandlere, at sælge dine varer.

Vil du skabe flere salg?

Bliv en del af Vendino og åben dit varekatalog op for tusindvis af forhandlere.

Har du spørgsmål? Kontakt os

Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.

SVG
SVG
SVG
app.vendino.com
Image Description
Vi vokser med vores kunder

Den første million i skabt omsætning er gratis.

Vi tror på det, vi laver - og vi ved, at det virker. Samtidig vil vi også bevise vores værd over for dig. Derfor er Vendino gratis for dig, indtil vi har skabt dig en omsætning på 1.000.000 DKK.

Ubegrænset antal varenumre
Ingen binding - opsig nårsomhelst
Opnå eksponering af produkter i hele Europa
Hør hvordan vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål?

+45 71 96 95 96 Vi sikker klar til at hjælpe.

Bliv mere tilgængelig for dine forhandlere.

Hvor nemt gør du det egentlig for dit forhandlerled at sælge dine produkter? Hos Vendino erfarer vi, at vores leverandører oplever salg af flere varenumre, end man ellers ville have gjort, når de indgår et samarbejde med os. Det skyldes vores intuitive værktøj, som gør det lettere for dine forhandlere at oprette jeres produkter på en nem og bekvem måde. Med flere produkter på de digitale hylder, opnår dine varenumre øget tilgængelighed og i sidste ende betyder det øget omsætning for din forretning.

Nå ud til flere forhandlere

Tusindvis af forhandlere søger efter nye produkter til deres sortiment, når de benytter Vendino. Vores forhandlernetværk breder sig ud i hele Europa, hvor vi skaber forbindelsen imellem dine produkter og et hav af forhandlere.

Gør det lettere at udveksle varedata

Vendino hjælper dig med at formidle varedata til dine forhandlere på en let måde. Dermed kan du lettere onboarde nye og eksisterende forhandlere, samt udbrede flere af dine produkter.

Opnå mere salg

Udover at vi binder dig sammen med et stort forhandlernetværk i Europa, gør vi det ligeledes nemt for dine forhandlere at forbinde sig til dine produktdata. Dermed får du mere hyldeplads hos forhandleren, da deres byrde lettes. I sidste ende resulterer det i en øget omsætning for dig.

“ Vendino har hjulpet os med at skabe omsætning ad nye veje. Med Vendino's værktøj gør vi det nemt at onboarde nye forhandlere. ”
Trademark Living Logo