Er du interesseret i et partnerskab?

Er du webbureau eller tilbyder du services til
e-handel? Lad os se på nye muligheder sammen.

Bliv partner
Image Description

Vendino hjælper dine kunder

Vi hjælper dig og dine kunder med at vokse og spare tid. Tilbyd vores services til dine kunder og skab værdi.

Konkurrencedygtige priser

Dine kunder kan drage fordel af vores attraktive priser. Vi har delt priserne op i forskellige pakker, så der er en løsning til ethvert behov.

Ekstra indtægtskilde

Åben op for en ny indtægtskilde ved at anbefale vores services til dine kunder, som i forvejen har brug for vores produkt. Du vil modtage løbende betalinger i al den tid, kunden er hos os.

Hurtig onboarding

Med Vendino vil dine kunder være i stand til at importere produkter til deres netbutik inden for få minutter. Såfremt de har egne feeds tager det kun 1-3 dage.

Problemfri integration

Vendino har udviklet apps/plugins til de største CMS-systemer i verden. Det er nemt at installere og komme i gang med - faktisk tager det kun få minutter at installere.

Kundeservice

Vores venlige og effektive kundeservice står klar til at besvare alle spørgsmål, som du og dine kunder ligger inde med. Vendino tilbyder kundeservice både telefonisk og over mail.

Mindre besvær

Vores mantra er, at man skal gøre det man er god til og lade andre om resten. Vi har sparet besværet væk, når det kommer til integration af CSV og XML produktfeeds til netbutikken. Så er der mere tid til det man er god til.

Vi arbejder med de bedste inden for e-handel

Vi arbejder sammen med forskellige webbureauer, CMS-udbydere, leverandører af varer til netbutikker og andre henvisende partnere.

DanDomain Logo
Startup Central Logo
Jysk Webbureau Logo
Trademark Living Logo

Sådan fungerer det

Vi har gjort processen nem og enkel. Som partner henviser du blot til os, hvorefter vi sørger for at hjælpe din kunde i gang med Vendino. På den måde slipper du for, at skulle bruge for meget af din tid på at henvise til os.

  • Henvis til Vendino

  • Vendino hjælper kunden i gang

  • Modtag løbende betalinger

Vil du være vores partner?

Vi samarbejder med førende webbureauer og andre strategiske partnere. Vi tror på, at gode partnere kan gøre hinanden bedre - så lad os vokse sammen.
Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at blive vores partner.

Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kontaktoplysninger
  • Image description
    Danmark (DK)
  • Sønderbro 4C ST TV, 9000 Aalborg

Send os en mail

Vil du hellere sende os en mail?
Så skriv til [email protected]