• Produktnyt
 • Læsetid: 1 min

Nu kan du indstille din egen profit margin med Vendino

Det er blevet lettere for dig som bruger af Vendino at kontrollere din profit margin.

Image Description
Kristian Kalajdzic
March 24, 2022
Image Description

Gør det lettere at indstille din profit

Med vores smarte feature for indstilling af profit, kan du nemt indstille din dækningsgrad for dine dropshipping produkter. Efter at have indstillet en procentsats efter dine ønsker og klikket “Gem ændringer” vil alle dine priser blive opdateret. Herefter kan du indstille individuelle priser for hvert produkt, hvis dette ønskes. Husk dog, at når du kører prisopdateringen, vil den opdatere priser for alle produkter. Derfor kan du også risikere, at du kommer til at overskrive tidligere prisændringer.

Drop lommeregneren – Følg eksemplet

Vi har gjort det nemt for dig at få en visuel præsentation af profitmuligheder. Til højre for procentindstilleren, vil du nemlig se et eksempel, som justeres automatisk efter den værdi du indtaster. Så smid lommeregneren væk og nyd friheden ved at lade Vendino klare prissætningen for dig!

Hvor finder jeg profitberegneren?

 1. Log ind på app.vendino.com.
 2. Klik på din e-mail/brugerikon øverst til højre.
 3. Klik på “Webshop”
 4. Rul ned til “Mine indstillinger” – Her finder du profitberegneren.

Relateret blogposts

Image Description
 • Teknik
 • Læsetid: 5 min
Hvad er en CSV-fil?

CSV står for Comma Separated Values, hvilket er en fil der indeholder data i form af tal og bogstaver. Der findes mange anvendelsesmuligheder for CSV-filer, dog benyttes disse filer ofte til at udveksle data med forskellige applikationer. Filformatet bliver i forbindelse med webshops ofte produkt til produktoprettelse, ordredata og meget andet.

Image Description
 • Dropshipping
 • Læsetid: 4 min
Dropshipping regler du skal være opmærksom på

Går du med overvejelser om at starte en dropshipping netbutik?

Image Description
 • Markedsføring
 • Læsetid: 3 min
Sådan får du flere salg i din netbutik – Organisk vækst & content

Hvordan kan du vinde markedet og skabe øget organisk trafik? Du gættede rigtigt! Svaret er content.

Hold dig opdateret.

Tilmeld dig og få tilsendt vores månedlige nyhedsbrev til din inbox.

Opret en gratis konto